Cruise i Whitsundays og River Rafting på Tully River

This slideshow requires JavaScript.

Så er vi hjemvendt fra en vild river rafting tur på Tully River. Det var hylende sjovt (i hvert fald indtil guiden informerede os om at der var krokodiller i floden). Vi fik flere gange lov til at hoppe i vandet og flyde med strømmen. Der var også en klippe i 4 meters højde som vi fik lov at hoppe ud fra. Derudover stod den på river rafting, og vi er begge enige om at det ikke er sidste gang vi prøver det!

I Tully området var der også meget at se. Vi så et vandfald, hvor man kunne bade. Vi var også på Vinsmagning på en vingård der havde specialiseret sig i tropiske fugter. Derefter gik turen til Cairns, hvor vi mødtes med Trine (Sørens kusine) og hendes kæreste Kasper. Vi skal den næste uge rejse lidt rundt sammen.

For en uge siden var vi på cruise i Whit sundays. Båden var ret stor med masser af plads til at solbade. Vejret var skønt, helt uden regn med undtagelse af en smule om natten. Vi snorklede mellem fisk der var over en meter lange, det var noget af en oplevelse. Vi badede altid i en form for våddragter på grund af de farlige brandmænd der findes hernede. Om natten sov vi på dækket med en smuk stjernehimmel over os. Vi besøgte stranden Whitehaven Beach, hvor sandet var noget af det fineste i verden. Det var helt hvidt, så det lignede næsten sne. Nogen havde bygget en sne/sandmand og med nissehuer på kom vi næsten i julestemning. Hvis man ser bort fra de 40 graders varme…

Categories: Australien | Skriv en kommentar

Indlæg navigation

Skriv en kommentar

Skab en gratis hjemmeside eller blog på WordPress.com.